Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Pres konferencija povodom dvije godine rada Akreditacionog tijela Crne Gore

Objavljeno: 24.04.2009. 23:18 Autor: Naslovna strana

U organizaciji Ministarstva za ekonomski razvoj, u ponedeljak, 27. aprila, održaće se pres konferencija povodom dvije godine od početka rada Akreditacionog tijela Crne Gore. Pres konferencija će se održati u prostorijama Ministarstva za ekonomski razvoj ( Konferencijska sala) sa početkom u 12:00 sati.

Na konferenciji će govoriti Sekretar Ministarstva za ekonomski razvoj i član Upravnog odbora Akreditacionog tijela Zoran Tomić, predsjednik upravnog odbora Akreditacionog tijela Zdravko Krivokapić i direktor Akreditacionog tijela Ranko Nikolić.

Na konferencji će biti riječi o aktivnostima koje su se sprovodile tokom prethodne dvije godine kao i o prethodnoj godini dana, tj. o periodu kada su dodijeljeni i prvi sertifikati o akreditaciji.

Sertifikat o akreditaciji, kao zvanična potvrda kompetentnosti za organizaciju predstavlja podizanje nivoa organizacione i tehničke osposobljenosti, odnosno garanciju da ćete biti prepoznati kao autoritativno, tehnički kompetentno tijelo. To istovremeno znači da sve zainteresovane strane u Crnoj Gori (resorna ministarstva, privreda, udruženja potrošača, građani) mogu imati potpuno povjerenje u rezultate sprovedenih ispitivanja ovih akreditovanih organizacija.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?