Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar ekonomije Branko Vujović sastao se sa glavnim koordinatorom UN sistema i stalnim predstavnikom UNDP-a u Crnoj Gori Aleksandrom Avanesovim

Objavljeno: 03.07.2009. 21:26 Autor: Naslovna strana
Ministar ekonomije Branko Vujović primio je danas glavnog koordinatora UN sistema i stalnog predstavnika UNDP-a u Crnoj Gori Aleksandra Avanesova, koga je informisao o predstojećim aktivnostima Ministarstva, sa posebnim osvrtom na energetski sektor u kojem je saradnja sa UNDP-em već uspostavljena kroz projekat malih hidroelektrana i sektor malih i srednjih preduzeća.

Ministar Vujović istakao je da će jedan od prioriteta u radu biti unaprjeđenje uslova poslovanja i zapošljavanja u sjevernom regionu Crne Gore. Sagovornici su zaključili da uprkos aktuelnoj ekonomskoj situaciji postoji dovoljno prostora za realizaciju zajedničkih projekata.

Na sastaku u Ministarstvu za ekonomiju, gospodin Avanesov je čestitao ministru Vujoviću imenovanje za ministra i izrazio očekivanje da će se nastaviti dosadašnja uspješna saradnja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?