Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar ekonomije Branko Vujović učestvuje na Inauguralnom CEFTA predavanju

Objavljeno: 27.10.2009. 20:50 Autor: Naslovna strana
Ministar ekonomije Branko Vujović, državni sekretar za ekonomske odnose sa inostranstvom i predstavnik Ministarstva ekonomije i regionalonog razvoja Srbije Vesna Arsić i zamjenik šefa Delegacije Evropske Komisije u Podgorici Klajv Rambold učestvuju na Inauguralnom predavanju koje će se održati u Mediteran sali Ekonomskog fakulteta u Podgorici, sutra (28.10.2009.) od 18.00 do 19.00 časova. Medijator večeri je profesor dr Danijela Jaćimović sa Univerziteta Crne Gore.
Inauguralno predavanje na kome će se raspravljati o ključnim aspektima Sporazuma sa CEFTA-inim ekspertom za trgovinu je otvoreno za medije.
Ovo predavanje je dio CEFTA WEEK-a koje Ministarstvo ekonomije organizuje u Podgorici, 27. i 28. novembra 2009. radi prezentacije niza promotivnih događaja, radionica i seminara održanim pod crnogorskim predsjedavanjem CEFTA Sporazuma, a uz podršku OECD-a, Svjetske banke, Evropske Komisije i EBRD-a.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?