Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Minister saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar boraviće u Opštini Plužine povodom promocije Programa stimulisanja zapošljavanja Posao za vas

Objavljeno: 06.10.2008. 22:55 Autor: Naslovna strana
U sklopu aktivnosti na promovisanju Programa stimulisanja zapošljavanja Posao za vas, koji sprovodi Vlada Crne Gore, minister saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar, zajedno sa direktorima Fonda za razvoj, Zavoda za zapošljavanje i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Draganom Lajovićem, Zoranom Jelićem i Zoranom Vukčevićem, te direktorom Uprave za šume Radošom Šućurom, boraviće u utorak 07. oktobra 2008. godine, u Opštini Plužine.

Tokom posjete Plužinama, ministar Lompar će se u 09,30 sastati sa predsjednikom Opštine Mijuškom Bajagićem i njegovim saradnicima, a od 11,00 12,00 sati u Kulturnom centru, uz učešće nezaposlenih lica, korisnika kreditnih linija i zainteresovanih budućih korisnika, biće održana prezentacija projekta Posao za Vas.

Od 12,00 13,00 sati, ministar Lompar će zajedno sa direktorima Fonda za razvoj, Zavoda za zapošljavanje i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, učestvovati na tribini pod naslovom Otvoreno sa ministrom. U 13,00 sati predviđena je posjeta kancelariji Zavoda za zapošljavanje, a u 13,45 obilazak fabrike Elektroda i razgovor sa menadžmentom tog preduzeća. Tokom te posjete ministar i direktor fabrike daće izjave za novinare. U 14,30 slijedi posjeta fabrici za preradu drveta Brezna, a u 15,15 obilazak eko sela, gdje će biti priređen ručak za prisutne i predstavnike medija.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?