Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske u posjeti Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Crne Gore

Objavljeno: 04.02.2008. 22:25 Autor: Naslovna strana
Ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Božidar Kalmeta sa saradnicima boraviće u utorak, 05. februara 2008. godine, u posjeti Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Crne Gore.

Ministra Kalmetu će, u 11,00 sati, primiti ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Crne Gore dr Andrija Lompar sa saradnicima. Nakon sastanka (u 12,20 sati), direktor Direkcije za saobraćaj Crne Gore Veselin Grbović i direktor Kompanije Konstruktor-inženjering d.d. Split Željko Žderić, potpisaće u prisustvu ministara Ugovor o izgradnji obilaznice Rožaje. Procijenjena vrijednost radova iznosi 3.7 miliona eura.

Razgovori dviju delegacija i potpisivanje Ugovora biće održano u Vili "Gorica".

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak razgovora i potpisivanje Ugovora. Nakon toga (u 12,30 sati) predviđena je konferencija za novinare ministara Lompara i Kalmete.

Akreditacije za snimatelje i novinare treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?