Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Konferencija za novinara povodom izrade novog Daljinara sa minimalnim vremenom vožnje u međumjesnom prevozu na teritoriji Crne Gore

Objavljeno: 13.03.2008. 16:50 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija g-đa Mirel Radić Ljubisavljević održaće u petak, 14.marta 2008. godine konferenciju za novinare povodom izrade novog Daljinara sa minimalnim vremenom vožnje u međumjesnom prevozu na teritoriji Crne Gore.

Prvi put, nakon 25 godina, Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija je uredilo ovu materiju na nov način, s obzirom da je posljedni Daljinar izrađen 1983. godine.

Ovaj dokument usaglašen je sa sličnim iskustvima zemalja regiona i Evropske Unije, a prevashodni cilj izrade novog Daljinara je podizanje nivoa sigurnosti i kvaliteta usluga u prevozu.
Daljinar je donešen u saradnji sa Privrednom Komorom CG i usaglašen sa stavovima opština na teritoriji Crne Gore.

Konferencija za novinare će se održati u 12 časova u prostorijama ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija (Rimski trg 46, II sprat).
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?