Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar ugostiće pobjednika Nacionalnog takmičenja za najljepše pismo Filipa Latkovića

Objavljeno: 15.10.2008. 19:54 Autor: Naslovna strana
Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar ugostiće u četvrtak, 16. oktobra 2008, pobjednika Nacionalnog takmičenja za najljepše pismo Filipa Latkovića.

Nacionalno takmičenje za najljepše pismo, koje organizuje Pošta Crne Gore, dio je Međunarodnog takmičenja koje već 37 godina organizuje Svjetski poštanski savez u saradnji sa UNESCO-om. Filip Latković, prošlogodišnji učenik VIII-2 razreda Osnovne Škole Narodni heroj Savo Ilić, postigao je izuzetan uspjeh i osvojio Prvo počasno priznanje na međunarodnom takmičenju za najljepši rad na temu Napiši nekome pismo i objasni mu zašto je svijetu potrebna tolerancija.

Generalni direktor Svjetskog poštanskog saveza pismom je čestitao ministru Lomparu uspjeh našeg kandidata, uz očekivanje da će kandidati iz Crne Gore i naredne godine učestvovati na tom takmičenju.

Ministar Lompar će ugostiti Filipa Latkovića i njegove roditelje u Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija, čestitati mu na postignutom uspjehu i prigodnim poklonom zahvaliti na uspješnom predstavljanju Crne Gore u toj zanimljivoj manifestaciji.

Konferencija za novinare biće održana u Ministarstvu saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija u 10,00 sati. Akreditacije treba izvršiti u službi za odnose sa javnošću Ministarstva, na tel: 482-197.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?