Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar finansija Igor Lukšić i ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar sastaće se u Luksemburgu sa predstavnicima Evropske investicione banke

Objavljeno: 05.12.2008. 20:30 Autor: Naslovna strana
Delegacija Vlade Crne Gore, koju predvode ministar finansija dr Igor Lukšić i ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, otputovaće 7. decembra 2008. godine u Luksemburg, gdje će održati sastanake sa potpredsjednikom Evropske investicione banke Dariom Scanapiecom.

Na sastanku će se razgovarati o mogućnostima i načinu učešća Evropske investicione banke u finansiranju izgradnje autoputa u Crnoj Gori, realizaciji projekata koji se finansiraju iz kreditnih sredstava EIB-a, kao i učešću Evropske investicione banke u kreditiranju malih i srednjih preduzeća, posredstvom banaka koje posluju u Crnoj Gori.

Ministar Lukšić će, u ime Vlade Crne Gore, potpisati Memorandum o razumijevanju sa Evropskom investicionom bankom, kojim će biti definisana saradnja sa tom finansijskom institucijom u narednom petogodišnjem periodu, vrijedna 196 miliona eura.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?