Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Mirel Radić Ljubisavljević primila ambasadora Turske Mehmeta Murata Oguza

Objavljeno: 16.01.2009. 22:55 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Mirel Radić Ljubisavljević primila je danas ambasadora Turske u Crnoj Gori Mehmeta Murata Oguza.

Turski ambasador je saopštio da su turski investitori zainteresovani za poslovnu saradnju sa Crnom Gorom i za ulaganje u sve sektore transporta i putnu infrastrutkuru. On je prenio i informaciju o zainteresovanosti turskih poslovnih krugova za učešće u procesu privatizacije preduzeća iz oblasti saobraćaja.

Najavljujući skori dolazak 20-tak potencijalnih investitora i predstavnika Ministarstva saobraćaja Turske u Crnu Goru, gospodin Oguz je posebno naglasio raspoloženje tamošnjeg resornog Ministarstva za uvođenje i primjenu tahografa u drumskom saobraćaju naše zemlje čime je, kako je kazala Mirel Radić Ljubisavljević, otvorena izuzetno zanimljiva i aktuelna tema, jer je riječ o oblasti koja se u obje zemlje usklađuje sa direktivama Evropske unije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?