Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar i predsjednik Odbora direktora Željezničkog prevoza Crne Gore g-din Rešad Nuhodžić, održaće press konferenciju povodom isporuke preostalih pet vagona prema Ugovoru

Objavljeno: 21.08.2009. 21:30 Autor: Naslovna strana
U ponedjeljak, 24. avgusta 2009. godine u 12 časova, održaće se press konferencija povodom realizacije Ugovora za remont i modernizaciju 10 vagona, koji je potpisan 30. oktobra 2008. godine između Željezničkog prevoza Crne Gore i TŽV Gredelja iz Zagreba.

Press konferencija će se održati u Upravnoj zgradi Željezničkog prevoza Crne Gore, gdje će se novinarima obratiti ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar i predsjednik Odbora direktora Željezničkog prevoza Crne Gore g-din Rešad Nuhodžić.

Pored pomenute teme, takođe će se govoriti i o planovima Vlade Crne Gore, odnosno Ministarstva saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija i Željezničkog prevoza Crne Gore, za dalje poboljšanje putničkog prevoza u željezničkom saobraćaju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?