Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministarska konferencija u u okviru sastanka direktora vazduhoplovnih administracija država Evrope

Objavljeno: 27.08.2009. 16:42 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija organizuje Ministarsku konferenciju, koja će se u okviru sastanka direktora vazduhoplovnih administracija država Evrope, održati u budvanskom hotelu Splendid od 28. do 31. avgusta 2009 godine. Konferenciji će prisustvovati ministri regiona i najviši predstavnici evropskih organizacija iz oblasti civilnog vazduhoplovstva.

Tim povodom ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar održaće sastanke sa ministrima is susjednih zemalja u okviru kojih će biti potpisana dva sporazuma - sa Republikom Srbijom i Bosnom i Hercegovinom. Riječ je o Sporazumu između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Srbije o prevozu putnika i tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju i Sporazumu između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o prevozu putnika i tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju. Potpisivanje će se održati u okviru pres konferencije, koja je planirana da se održi 28. avgusta 2009. godine u 13.00 sati u hotelu Splendid. Pres konferenciji će prisustvovati ministrar dr Andrija Lompar, ministar Rudo Vidović i ministar Milutin Mrkonjić, koji će poslije potpisvanja dati izjavu i odgovarati na pitanja novinara.

Konferenciji će prisustvovati više od pedeset učesnika, među kojima će biti i Luis Fonseka de Almeida, predsjednik ECACA, koji će predsjedavati sastankom direktora vazduhoplovnih administracija država Evrope.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?