Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radionica na temu Mogućnosti razvoja sektora za uzgoj pastrmke u Crnoj Gori

Objavljeno: 02.07.2008. 17:00 Autor: Naslovna strana
U petak, 4.jula 2008. godine u hotelu Podgorica u Podgorici, održaće se radionica na temu: Mogućnosti razvoja sektora za uzgoj pastrmke u Crnoj Gori. Radionica će se realizovati u saradnji projekta Podrška sektoru ribarstva u Crnoj Gori, koji finansira EU, a kojim rukovodi Evropska Agencija za Rekonstrukciju sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore.

Prezentacije na radionicama će držati priznati međunarodni i domaći eksperti. Teme koje će se na radionicama obrađivati su: trenutna situacija u sektoru i perspektive njegovog razvoja u budućnosti, odgovarajuće tehnologije, finansijska podrška od strane zemalja EU, kontrola kvaliteta u uzgajalištima, zaštita životne sredine uključujući odgovarajuću kontrolu bolesti riba, hrana za ribe, uzgoj, relevantni zakoni i potreba za jačanjem organizacija uzgajivača.

Korisnici radionica će biti uzgajivači ribe i poslovni ljudi koji traže priliku za nove investicije, predstavnici javnog sektora koji su uključeni u sektor akvakulture. Za više detalja, pozovite na broj Maje Šljivančanin + 382 67 463 463 ili pošaljite e-mail na tafish@cg.yu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?