Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: VII regionalna izložba priplodne stoke Pljevlja 2008

Objavljeno: 19.09.2008. 23:50 Autor: Naslovna strana
U organizaciji Službe za selekciju stoke (Regionalni centar Pljevlja), a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, održaće se Sedma regionalna izložba priplodne stoke PLJEVLJA 2008. Izložba će biti održana 21. septembra 2008. godine na Servanovcu u Pljevljima (sa početkom u 12,00 sati), za odgajivače goveda i ovaca sa područja pljevaljske i žabljačke opštine.

Do sada je održano šest izložbi u organizaciji Regionalnog centra Pljevlja i nepodijeljeno je mišljenje da su bile uspješne i iz godine u godinu sve bolje, tako da je ova manifestacija postala tradicionalna i željno očekivana od mnogih farmera.

Izložbe stoke daju veliki doprinos razvoju takmičarskog duha kod odgajivača priplodne stoke i odlična su prilika da se sagleda dostignuti stepen u selekciji goveda na određenom području. Pored toga, izložba će značiti i druženje i razmjenu iskustava među odgajivačima i popularizaciju kvalitetne stoke sa tog područja potencijalnim kupcima iz drugih krajeva Crne Gore.

Ovdje možete preuzeti program izložbe...Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?