Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović boraviće u radnoj posjeti Rožajama i Andrijevici

Objavljeno: 24.11.2008. 19:18 Autor: Naslovna strana
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović boraviće u utorak, 25. novembra 2008. godine, u radnoj posjeti Rožajama. Tokom te posjete ministar Simović će, zajedno sa predstavnicima Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, prezentirati postignute rezultate u realizaciji Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore.

Prema Programu posjete, ministar Simović će u 13 sati održati sastanak sa predsjednikom Opštine Nusretom Kalačem i njegovim saradnicima, a nakon toga (u 13,45) u sali Skupštine opštine slijedi prezentacija rezultata projekta Posao za vas i uručivanje odluka o dodjeli kredita. Po završetku prezentacije (u 15,00 sati), ministar Simović će posjetiti Fabriku za flaširanje vode Lučičko vrelo.

Naredog dana (srijeda, 26. novembar), ministar Simović će u Andrijevici promovisati rezultate Projekta Posao za vas. U 10,00 sati predviđen je sastanak kod predsjednika Opštine Veselina Bakića, nakon čega će ministar Simović (u 10,45) obići zelenu pijacu u Andrijevici, a u 11,00 sati uručiti odluke korisnicima kredita sa područja te Opštine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?