Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Peta Medjunarodna konferencija o vinu za zemlje Jugoistočne Evrope

Objavljeno: 05.12.2008. 00:20 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivreede Crne Gore, domaćin je Pete Medjunarodne konferencije o vinu za zemlje Jugoistočne Evrope pod nazivom: Reforme u vinskom sektoru EU politika kvaliteta i regulatorne mjere u reformisanom CMO za vino i njihova primjena u zemljama Jugoistočne Evrope sa fokusom na označavanje vina, koja se održava od 4. do 6. decembra 2008.godine u Bečićima (Hotel Splendid).

Konferenciju, koja se organizuje u saradnji sa Njemačkom Tehničkom Saradnjom (GTZ), zvanično će otvoriti ministar Milutin Simović. Skup će pozdraviti njemački ambasador u Crnoj Gori Peter Platte, nakon čega će govoriti visoki zvaničnici medjunarodnih organizacija EC i OIV, eksperti iz ove oblasti. Delegati iz 12 zemalja prezentovaće stanje u vinskom sektoru. Istog dana, u 17,00 sati, planirano je potpisivanje Deklaracije o saradnji zemalja učesnica i Konferencija za štampu, koja će biti održana u 18,00 sati. Drugog konferencijskog dana predvidjena je posjeta Plantažama, Neksanu i vinskom podrumu Kopitović u Crmnici.

Ovdje možete preuzeti program rada Konferencije. Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?