Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra pravde Branka Lakočević održala radni doručak sa predstavnicima međunarodnih organizacija (Evropska komisija, Savjet Evrope, UNDP, OSCE, FOSI ROM, IMG, EAR, UNICEF, USDOJ-ICITAP)

Objavljeno: 26.03.2008. 23:09 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra pravde Branka Lakočević održala je danas radni doručak sa predstavnicima međunarodnih organizacija koje pružaju podršku reformi pravosuđa (Evropska komisija, Savjet Evrope, UNDP, OSCE, FOSI ROM, IMG, EAR, UNICEF, USDOJ-ICITAP).

Gospođa Lakočević je upoznala prisutne sa Strategijom reforme pravosuđa i Akcionim planom za njenu implementaciju i prezentirala ostvarene aktivnosti u skladu sa tim dokumentima, zaključno sa I kvartalom 2008. godine. Ona je, takođe, obavijestila goste da je Ministrstvo pravde pripremilo pregled realizovanih i planiranih projekata u oblasti reforme pravosuđa, ističući prioritete koje treba realizovati u skladu sa planiranim rokovima iz Akcionog plana, a za koje je nužna međunarodna podrška. Predstavnici međunarodnih organizacija su iznijeli svoje planove i spremnost za podršku određenim aktivnostima.

Organizaciju radnog doručka je podržao UNDP, pri čemu je izražena spremnost učesnika današnjeg sastanka da se i ubuduće organizuju takvi sastanci, kako bi se sagledale realizovane i dogovorile buduće aktivnosti.

Naredni sastanak će se održati uz podršku OSCE.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?