Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra pravde Branka Lakočević održala drugi radni doručak sa predstavnicima međunarodnih organizacija koje pružaju podršku reformi crnogorskog pravosuđa

Objavljeno: 30.05.2008. 20:40 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra pravde Branka Lakočević održala je danas drugi radni doručak sa predstavnicima međunarodnih organizacija, koje pružaju podršku reformi crnogorskog pravosuđa. Doručku su prisustvovali predstavnici Savjeta Evrope, UNDP-a, OEBS-a, FOSI ROM-a, IMG-a, UNICEF-a i GTZ-a. Predstavnici Evropske komisije, EAR i USDOJ-ICITAP, zbog ranije ugovorenih obaveza su izostali, ali su upoznati sa sadržinom sastanka i radnim materijalima.

Gospođa Lakočević je prezentirala realizovane aktivnosti iz Strategije reforme pravosuđa i Akcionog plana za njenu implementaciju, zaključno sa majem 2008. godine. Predstavnici međunarodnih organizacija iznijeli su svoje planove i spremnost za podršku određenim aktivnostima, kao i zadovoljstvo što je prvi radni doručak, održan u martu 2008. godine, rezultirao koordinacijom na terenu i zajedničkim aktivnostima na odredjenim projektima.

Organizaciju radnog doručka podržao je OEBS, a uskladu sa ranijim dogovorom izražena je spremnost učesnika da se i ubuduće organizuju takvi sastanci, kako bi se sagledale realizovane i dogovorile naredne aktivnosti.

Sljedeći sastanak biće održan uz podršku FOSI-RoM.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?