Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar pravde Miraš Radović i ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović učestvovaće na Forumu ministara unutrašnjih poslova i pravde EU - Zapadni Balkan u Zagrebu

Objavljeno: 05.11.2008. 20:00 Autor: Naslovna strana
Ministar pravde Miraš Radović i ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović učestvovaće 6. i 7. novembra 2008. godine u Zagrebu na Forumu ministara unutrašnjih poslova i pravde EU-Zapadni Balkan.

Ministri Radović i Kalamperović će na ovom zasijedanju Foruma Evropska unija-Zapadni Balkan, koji organizuje Francuska u saradnji sa budućim predsjedavajućim EU, Češkom i Švedskom imati priliku da, sa domaćinima iz EU, razmotre napredak koji su zemlje Zapadnog Balkana ostvarile u oblasti pravosudja i unutrašnjih poslova u proteklom periodu, sa posebnim akcentom na teme: granični kriminal, trgovina oružjem i trgovina ljudima.

Pored ministara unutrašnjih poslova i pravde Evropske unije i Zapadnog Balkana, na Forumu će učestvovati potpredsjednik Evropske Komisije za pravdu, slobodu i sigurnost, gospodin Žak Baro, predstavnici Sekretarijata Savjeta EU, FRONTEX-a, EUROPOL-a, EUROJUST-a, SECI-a i Regionalnog savjeta saradnje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?