Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministri pravde Crne Gore i Republike Hrvatske, Miraš Radović i Ivan Šimonović razgovarali danas u Podgorici

Objavljeno: 17.12.2008. 22:39 Autor: Naslovna strana
Delegacije Crne Gore i Republike Hrvatske, predvođene ministrima pravde, Mirašom Radovićem i dr.sc. Ivanom Šimonovićem, razgovarale su danas u Podgorici o modalitetima buduće saradnje ministarstava pravde i pravosudnih organa, kao i načinima rješavanja preostalih bilateralnih pitanja dvije susjedne zemlje, posvećene regionalnoj saradnji, evropskim i evroatlantskim integracijama.

Ministri Radović i Šimonović sastali su se i u svojstvu kopredsjednika Mješovite komisije za rješavanje imovinskih i drugih srodnih pitanja između Crne Gore i Republike Hrvatske, pa je tokom današnjeg susreta održana i Konstitutivna sjednica tog međudržavnog tijela.

Susret dvije delegacije, odnosno Konstitutivna sjednica Mješovite komisije, protekli su u duhu saradnje i prijateljskog razumijevanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?