Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović i ministar pravde Miraš Radović učestvovaće na Forumu "EU - Zapadni Balkan" u Briselu

Objavljeno: 13.11.2009. 23:00 Autor: Naslovna strana
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović i ministar pravde Miraš Radović učestvovaće na Forumu "EU - Zapadni Balkan", koji će se 16. i 17. novembra 2009. godine održati u Briselu.

Ministar Brajović će učestvovati i na Drugom sastanku Komiteta ministara za implementaciju Konvencije o policijskoj saradnji u Jugoistočnoj Evropi. U okviru teme "Eksplozivi i borba protiv trgovine oružjem", on će imati uvodno izlaganje.

Ministar pravde Miraš Radović izlagaće u dijelu Foruma, koji tretira teme "Nezavisnost pravosuđa" i "Borba protiv korupcije".
Forum "EU-Zapadni Balkan" će biti dobra prilika za bilateralne susrete dvojice ministara sa kolegama iz regiona i evropskim zvaničnicima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?