Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar u Vladi Crne Gore i predsjednik Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda dr Suad Numanović posjetiće opštine Bijelo Polje, Rožaje, Berane, Kolašin, Andrijevicu i Plav

Objavljeno: 28.11.2008. 21:00 Autor: Naslovna strana
Ministar u Vladi Crne Gore i predsjednik Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Dr Suad Numanović, posjetiće u ponedjeljak 01. decembra 2008. godine Bijelo Polje i sa predsjednikom Opštine Tarzanom Miloševićem u 12,00 sati obići naselje Lipnica, radi sagledavanja mogućnosti participacije Vlade Crne Gore na sanaciji lokalnog puta u tom prigradskom naselju, koji je usled obilnih padavina i poplava, koje su više puta zadesile to područje, pretrpio znatna oštećenja.

Narednog dana (utorak, 2. decembra) ministar Numanović će posjetiti Rožaje, Berane, Kolašin, Andrijevicu i Plav, gdje će sa predsjednicima tih opština obići infrastrukturne objekte koji su pretrpjeli štete u poplavama novembra 2007. godine i koje je Direkcija javnih radova sanirala u okviru projekta "Sanacija posledica poplava u opštinama Rožaje, Berane, Kolašin, Andrijevica i Plav". Pred kraj posjete(u 15,30 sati), ministar Numanović će u Skupštini opštine Berane dati izjavu za novinare.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?