Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Ministar za ljudska i manjinska prava Ferhat Dinoša uputio čestitku povodom velikog islamskog praznika mjeseca Ramazana

Objavljeno: 20.08.2009. 16:55 Autor: Naslovna strana
Povodom početka velikog islamskog praznika, mjeseca Ramazana, ministar za ljudska i manjinska prava Ferhat Dinoša uputio je reisu Islamske vjerske zajednice u Crnoj Gori gospodinu Rifat efendiji Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Crnoj Gori čestitku sljedeće sadržine:

Svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Crnoj Gori, povodom nastupanja ramazanskog posta, upućujem najsrdačnije čestitke.

Mjesec Ramazana je mjesec radosti i sreće, ali i velikih iskušenja koja se stavljaju pred svakog poštovaoca iskonskih islamskih vrijednosti. Želim vam da se kroz tridesetodnevno uzdržavanje od čulnih užitaka približite sebi, svojoj porodici i komšijama, prijateljima i drugim ljudima različitim od vas, da iz ovog perioda izađete čistiji i plemenitiji, bogatiji i darežljiviji, razboritiji i hrabriji u cilju ostvarenja harmoničnog suživota svih na našim prostorima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?