Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Nove krivične prijave Inspekcije zaštite prostora

Objavljeno: 02.07.2009. 21:22 Autor: Naslovna strana
Inspekcija zaštite prostora Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine podnijela je četiri krivične prijave zbog bespravne gradnje objekata, protiv sledećih lica:

1. Samardžić Smiljana, zato što je u Kotoru, Dobrota, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.
2. D.O.O "ADRIATIC BYILDING" kao pravnog lica i Petrović Mladena, izvršnog direktora- kao odgovornog lica u pravnom licu, zato što su bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, u Budvi, započeli građenje objekta.
3. Šuškavčević Dejana, zato što je u Čanju – naselje Durmani, iznad magistralnog puta Bar - Petrovac, započeo građenje objekta bez prethodno pribavljene građevinske dozvole.
4. D.O.O "ŽUPANOVAC" kao pravnog lica i Marković Radoša -izvršnog direktora- kao odgovornog lica u pravnom licu, zato što su bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, u Kolašinu, u ul. Junaka Mojkovačke bitke bb, započeli građenje objekta.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?