Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija prednacrta Prostornog plana posebne namjene za Bjelasicu i Komove u Kolašinu

Objavljeno: 07.07.2009. 20:55 Autor: Naslovna strana
Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović učestvovaće u radu radionice, koju organizuje Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine, a na kojoj će se prezentovati prednacrt Prostornog plana posebne namjene za Bjelasicu i Komove.
Radionica će se održati u srijedu, 8. jula, u prostorijama hotela Bjanka u Kolašinu.

U radu radionice će učestovati predsjednici opština Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Kolašin, Mojkovac i Glavnog grada, predstavnici ministarstva zaduženi za ovu oblast, zatim obradjivač plana Ecosign Mountain Resort Planners Ltd; Horwath HTL; Republički zavod za urbanizam i planiranje iz Podgorice, predstavnici Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Savjeta za prostorno planiranje , JP Nacionalni parkovi Crne Gore i NP Biogradska gora.

Novinari mogu snimiti završna obraćanja, od 12 sati, nakon čega mogu uzeti i izjavu ministra uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimira Gvozdenovića kao i ostalih izlagača.

Preuzmite dodatak ovdje --->>>Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?