Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Inspekcija zaštite prostora srušila dva bespravno podignuta objekta, a tri bespravna objekta srušena od strane investotora a po nalogu inspekcije

Objavljeno: 17.07.2009. 21:58 Autor: Naslovna strana
Inspekcija zaštite prostora Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine danas, 17.07.2009.godine, u Opštini Danilovgrad u mjestu Daljam, porušila je bespravno podignut objekat nepozatog investitora, a u mjestu Ćurilac porušen je objekat takođe nepoznatog investitora, za koji nije izdata građevinska dozvola.

Istog dana braća Janković iz Daljma su postupila po rješenju Inspekcije i porušili temelje objekta dimenzija 8x9m, kao i investitor Vukadinović Ljubiša takodje iz mjesta Daljma, koji je postupio po rješenju inspekcije i porušio temelje objekta u osnovi 120m².
Za drugi objekat braće Janković dostavljena je građevinska dozvola pa je postupak izvršenja obustavljen.

Takođe 16.07.2009.godine investitor Živković Zoran porušio je temelj objekta u naselju Glavica bb, postupajuči po rješenju inspekcije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?