Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radionica na temu: Uređenje prostora, izgradnja objekata i zaštita životne sredine u Crnoj Gori -Teorija i praksa, Od ideje do realizacije

Objavljeno: 29.07.2009. 19:17 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine i međunarodne kompanije Arup i Savillis organizuju radionicu na temu: Uređenje prostora, izgradnja objekata i zaštita životne sredine u Crnoj Gori -Teorija i praksa, Od ideje do realizacije.

Radionica na kojoj će govoriti ministar Branimir Gvozdenović; Charles Weston Baker rukovodilac međunarodnog odjeljenja za stambena i turistička naselja Savills; Gary Lawrence rukovodilac sektora za urbanističke strategije Arup, kao i predstavnici Ministarstva, lokalnih samouprava, domaćih i inostranih kompanija održaće se 30. i 31. jula 2009. godine, u hotelu Zamak Pobore, u Budvi sa početkom u 9 sati.

Novinari i snimatelji mogu pratiti radionicu sjutra, 30 jula, do 12 sati , kada će im se obratiti ministar Gvozdenović i drugi učesnici.

Cilj radionice je da se, kroz prezentaciju primjera iz prakse koji daju dobre rezultate, kao i onih koji se nisu pokazali kao dobri u realnoj situaciji, definišu nova i još kvalitenija rješenja u susret izazovima izgradnje koji očekuje Crnu Goru u narednom periodu.




* Za potrebe medija organizovan je prevoz, 30 jula iz Podgorice I to ispred hotela Premijer, u 7:30, dok je povratak za Podgoricu u 13 sati iz hotela Zamak Pobore.
Ukoliko zelite da koristite organizovani prevoz molim Vas da nas kontaktirate na telefon 067 826 281 danas, do 17 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?