Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija o smanjenju emisije gasova, korišćenju otpada u svrhu proizvodnje električne energije i proizvodnji alternativne energije

Objavljeno: 01.10.2009. 20:25 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo uredjenja prostora i zaštite životne sredine u saradnji sa Atlas Capital Financial Services, u petak, 02. oktobra organizuje prezentaciju na kojoj će govoriti Mark Austin, partnera Waste2Energy kompanije koja obezbjedjuje konsultantske usluge sa ciljem poboljšanja rada preduzeća baziranim na Čistoj tehnologiji i Zelenoj energiji. Prezentaciju će otvoriti ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović.

Takodje, na prezentaciji će govoriti i Denis De Jong, koji će govoriti o CO2 sertifikatima I klimatskim promjenama.

Prezentaciju će se održati u prostorijama Atlasmont banke, Stanka Dragojevića 4 sa početkom u 15:00 sati.
Prezentacija g-dina Austina će biti fokusirana na tri oblasti: smanjenje emisije gasova, korišćenje otpada u svrhu proizvodnje električne energije i proizvodnju alternativne energije.

Učesnici na prezentaciji će, pored ministarstva i institucija u njegovoj nadležnosti, biće relevantne institucije iz sektora energetike i zaštite životne sredine, predstavnici opština, Elektroprivrede, univerziteta, medjunarodnih organizacija i NVO sektora.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?