Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak ministra Gvozdenovića sa predstavnicima NVO I prvi regularni sastanak Regionalnog foruma o klimatskim promjenama

Objavljeno: 13.10.2009. 22:10 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo uređenja prostora i zaštite životne sredine organizuje u četvrtak, 15. oktobra 2009. godine, prvi sastanak Regionalnog foruma o klimatskim promjenama. Ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović otvoriće ministarski dio Foruma, koji je uvod u konferenciju Klimatske promjene i održivi razvoj u Jugoistočnoj Evropi i Mediteranskom regionu. Sjednica Foruma biće održana u hotelu Splendid i počeće u 16.00 sati.

Istoga dana, ministar će održati sastanak sa nevladinim organizacijama iz oblasti zaštite životne sredine, koje su potpisale Sporazum o saradnji sa Ministarstvom.

Kamermani i sanimatelji mogu snimiti dio sastanka sa NVO u 13,00 sati (Konferencijska sala Hotela Splendid), a u 13.30 sati ministar Gvozdenović i predstavnici NVO daće izjave za medije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?