Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Treći dan FREI 2009 - predstavljanje najvećih investicija u Crnoj Gori i dodjela nagrada

Objavljeno: 12.11.2009. 23:46 Autor: Naslovna strana
FREI manifestacija, posvećena stanju nekretnina u Crnoj Gori i regionu, realizovanim i planiranim investicijama, kao i planovima i projektima koje ključni lideri na svjetskom i regionalnom tržištu nekretnina namjeravaju da implementiraju u zemljama regiona, biće nastavljena u petak 13. novembra u hotelu Maestral, sa početkom u 09.30 sati.

Aktivnost trećeg dana FREI manifestacije biće, najvećim dijelom, posvećena prezentacijama kompanija - nekih od najvećih investitora u Crnoj Gori, kroz završni blok Predstavimo. U tom bloku predstaviće se velike međunarodne kompanije kao što su Savillis, kompanija Metropol Development koja će po prvi put predstaviti inovirani master-plan za ostrvo Sveti Marko, egipatska kompanija Orascom Development koncept projekta na Luštici, a svoj rad prezentiraće i kompanija Čelebić i RZUP (Republički zavod za urbanizam i projektovanje), nakon čega će se davati izjave.

Nakon prezentacija, festival će zatvoriti ministar uredjenja prostora i zaštite životne sredine. Branimir Gvozdenović, u svojstvu predsjednika Organizacionog odbora FREI, poslije čega će stručni odbor festivala dodijeliti i nagrade prezenterima i izlagačima.

FREI 2009 je tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj Real Estate investicija u zemljama regiona. FREI je namijenjen resornim reprezentima država SEE, RE investitorima i komercijalnim kompanijama iz ove oblasti, predstavnicima medjunarodnih institucija i stručnoj javnosti.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?