Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar rada i socijalnog staranja dr Suad Numanović boraviće u radnoj posjeti Dnevnom centru Tisa u Bijelom Polju i održati sastanak sa direktorima centara za socijalni rad

Objavljeno: 08.09.2009. 16:15 Autor: Naslovna strana
Ministar rada i socijalnog staranja dr Suad Numanović sjutra će boraviti u radnoj posjeti Bijelom Polju. Tom prilikom, ministar Numanović će obići Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju Tisa.

Planiran je i radni sastanak sa direktorima centara za socijalni rad za opštine: Bijelo Polje i Mojkovac, Berane i Andrijevica, Pljevlja i Žabljak, Rožaje i Plav. Na sastanku će biti riječi o aktivnostima koje centri za socijalni rad sprovode u dijelu primjene zakona u socijalnoj i dječjoj zaštiti, kao i aktivnostima na razvoju sistema socijalne i dječje zaštite u ovim opštinama.

Posjeta Dnevnom centru Tisa planirana je u 10.00 sati, a sastanak sa direktorima centara za socijalni rad u Centru za kulturu Bijelo Polje u 11.00 sati.

Ministar Numanović će se, nakon sastanka, obratiti novinarima u Centru za kulturu Bijelo Polje, u 13.00 sati.

PR služba
Ministarstva rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?