Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Uručenje UN Konvencije o pravima djeteta na Brajevom pismu

Objavljeno: 13.11.2009. 23:29 Autor: Naslovna strana
U ponedjeljak 16. novembra 2009, ministar rada i socijalnog staranja dr Suad Numanović, ministar prosvjete i nauke Sreten Škuletić i regionalni direktor UNICEF-a za Jugoistočnu Evropu i Zajednicu nezavisnih država Steven Allen, svečano će uručiti Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine u Podgorici, UN Konvenciju o pravima djeteta štampanu na Brajevom pismu - po prvi u Crnoj Gori.

Konvencija će biti uručena na ceremoniji u Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine u Podgorici u 09.30 sati.

Tim povodom, ministar Numanović će dati izjavu za medije i najaviti i ostale aktivnosti koje će biti organizovane povodom obilježavanja 20 godina od usvajanja UN Konvencije o pravima djeteta.

UN Konvenciju o pravima djeteta ratifikovale su 193 države uključujući i Crnu Goru, koja je Konvenciju ratifikovala 23. oktobra 2006. godine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?