Dvije osobe uhapšene neposredno nakon što su podmetnule požar na vozilima u Budvi jutros

Objavljeno: 08.06.2021. 22:00 Autor: Uprava policije

Službenici Centra bezbjednosti Budva su brzom i efikasnom akcijom identifikovali, locirali i lišili slobode dvije osobe neposredno nakon što su danas u ranim jutarnjim časovima podmetnule požar na dva vozila u Budvi.

Dežurnoj službi je oko 4.10 prijavljeno da je u ulici Vojvođanska došlo do požara na dva vozila.

Požar je lokalizovan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja i na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

Konstatovano je da je došlo do požara na vozilu marke „VW Golf“ u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica G.M. (35) iz Budve i na vozilu marke „Peugeot“ u vlasništvu P.M.K. državljavnina Poljske.

Odmah po saznaju za događaj službenici Centra bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na identifikaciji i pronalasku lica koja su podmetnula požar na navednim vozilima te su nakon izvršene pretrage terena u dijelu grada gdje se požar dogodio pronađena i u službene prostorije dovedeni J.M. (24) iz Nikšića i L.T. (18) iz Nikšića.

Nakon sprovedene kriminalističke obrade policija je došla do sumnje da su ova lica podmetnula navedeni požar i oni su po nalogu državnog tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?