Poziv za sponzorstvo/donaciju organizacije ili pojedinca za organizaciju IV Digitalnog samita

Objavljeno: 04.06.2021. 09:42 Autor: Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija

Crna Gora će biti domaćin četvrtog Digitalnog samita ekonomija Zapadnog Balkana (WB6).

Samit će okupiti predstavnike vlada iz regiona na visokom nivou, Evropske komisije, Savjeta za regionalnu saradnju, poslovne zajednice, organizacija civilnog društva i relevantnih zainteresovanih javnosti.

Cilj WB6 Digitalnog samita 2021. je prikaz i razmjena dobrih praksi na Zapadnom Balkanu, isticanje razvoja i dostignuća Digitalne agende, definisanje budućih pravaca i istraživanje mogućnosti izgradnje partnerstva sa privatnim sektorom, u kontekstu procesa digitalne transformacije.

Berlinski proces, kao inicijativa koja ima za cilj jačanje regionalne saradnje ekonomija Zapadnog Balkana na putu evropske integracije, a važnost ovog samita je potvrđena i kroz novi četvorogodišnji akcioni plan 2021-2024, za zajedničko regionalno tržište (Common Regional Market – CRM).

Događaj će se održati u hibridnom formatu od 11. do 13. oktobra 2021. godine. Tematski je podijeljen na četiri oblasti i to digitalna ekonomija, digitalne vještine i kompetencije, digitalna infrastruktura i povezanost i povjerenje i bezbjednost.

Tim povodom, Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija, poziva zainteresovanu javnost da podrži organizaciju četvrtog Digitalnog samita, kroz sponzorsku ili donatorsku aktivnost.

Na ovaj način možete da doprinesete boljem predstavljanju i pozicioniranju Crne Gore na ljestvici digitalizacije. Takođe, ovo je prilika za osnaživanje imidža vaših kompanija u regionu Zapadnog Balkana.

Formular za sponzorstvo/donacije možete preuzeti ovdje.

Molimo vas da popunjeni formular dostavite na e-mail adresu: d.summitmne@mju.gov.me do 15. septembra 2021. godine.

Tagovi

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?