Produžen rok za prijavu na javni oglas za vojnike i vojnikinje po ugovoru za mjesto službovanja u Golubovcima

Objavljeno: 22.06.2022. 08:17 Autor: Ministarstvo odbrane

Rok za prijavu na javni oglas za vojnike i vojnikinje po ugovoru koji je raspisalo Ministarstvo odbrane, a čije je mjesto službovanja u Golubovcima, produžen je za dva dana i trajaće do 7. jula.

Riječ je o sedam formacijskih mjesta, označenim brojem 53 (strijelac/strijelkinja – pomoćnik/ca nišandžije/ke puškomitraljeza, Bataljon za borbenu podršku), 54 (snajperista/snajperistkinja, Bataljon za borbenu podršku), 55 (strijelac/strijelkinja, Bataljon za borbenu podršku), 58 (mehaničar/ka za vadzuhoplov i motor, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 59 (mehaničar/ka za vazduhoplov i motor, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 60 (mehaničar/ka za vazduhoplovnu opremu i naoružanje, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore), 61 (mehaničar/ka za vazduhoplovnu opremu i naoružanje, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore) i 62 (radarski/a poslužilac/teljka, Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore).   

Ministarstvo odbrane raspisalo je 16. juna oglas za prijem 70 lica u službu u Vojsci Crne Gore, u svojstvu vojnika/kinja po ugovoru, na određeno vrijeme, u trajanju od jedne godine, sa mogućnošću produženja.

Rok za prijavu za sva ostala formacijska mjesta ostaje isti, 5. jul ove godine.

Ostale uslove zainteresovani kandidati mogu naći na linku:

https://www.gov.me/cyr/clanak/javni-oglas-za-prijem-70-lica-u-sluzbu-vcg

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?