Radna posjeta opštini Rožaje

Objavljeno: 25.07.2022. 18:02 Autor: Ministarstvo kapitalnih investicija

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović nastavio je danas obilazak sjevernih opština i to radnom posjetom opštini Rožaje

Radnom sastanku su i ovoga puta prisustvovali direktor Uprave za saobracaj Radomir Vuksanović sa saradnicima i pomoćnica direktora Uprave za javne radove Bojana Mitrić sa kolegama. 

Radna posjeta opštini Rožaje

Predsjednik Opštine Rahman Husović poželio je dobrodošlicu prisutnima i iskoristio priliku da predstavi projekte koji se realizuju na teritoriji ove sjeverne opštine. Takodje se osvrnuo na odredjene zastoje u realizaciji nekih projekata  tokom proteklog perioda, izrazavajući nadu da ce ovaj sastanak doprinijeti ubrzanju dinamike i rješavanju nastalih problema. 

Radna posjeta opštini Rožaje

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović je na početku susreta podstakao menadžment Opštine da naprave analizu i predstave trenutni status razvojnih projekata na teritoriji grada, kako bi državne institucije preduzele mjere kojim bi se uklonile prepreke koje usporavaju realizaciju projekata. 

Osnovna škola, gradska pijaca, elektroenergetska infrastruktura, rekonstrukcija puta Rožaje-Špiljani, II faza zaobilaznice Rožaja, izgradnja ski žičare na lokalitetu Štedim, vodovod Ćosovsko vrelo samo su neki od projekata o kojima je danas bilo riječi na sastanku Predsjednika Opštine i potpredsjednika vlade Ibrahimovića, sa ciljem preduzimanja konkretnih aktivnosti kako bi se njihova realizacija ubrzala.

Foto i video galeriju možete pogledati u nastavku

Radna posjeta opštini Rožaje - Ministar mr Ervin Ibrahimović - 25.07.2022.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?