Svečanost povodom izuzetnog uspjeha naših poljoprivrednika na Međunarodnom sajmu

Objavljeno: 05.07.2024. 12:34

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vladimir Joković prisustvovao je Svečanosti u organizaciji Privredne komore Crne Gore, povodom izuzetnog uspjeha naših poljoprivrednika, na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Ministar Joković je čestitao poljoprivrednicima koji su osvojili 164 vrijedna priznanja i naglasio da je ovo veliki doprinos razvoju poljoprivrede, jer su priznanja najbolji dokaz visokog kvaliteta crnogorskih proizvoda i njihovog značaja na međunarodnom tržištu. 

Svečanost

"U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede  imate partnera koji će vam uvijek biti na raspolaganju i nastojati da, u mjeri mogućeg, ostvari vaše zahtjeve i pruži podršku. Ohrabrujem vas da nastavite sa unapređenjem proizvodnje i konkurišete na brojne Javne pozive preko kojih možete poboljšati i tehnološki unaprijediti proizvodnju", istakao je Joković.

Svečanost

Uspjesi naših poljoprivrednika su dokaz da Crna Gora ima ogroman potencijal u poljoprivredi, koji ćemo nastaviti da razvijamo i podržavamo.

Foto: Nikola Kalezić

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?