Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Нови позив Европске банке за обнову и развоја (ЕБРД) за консултантске услуге

Објављено: 29.01.2021. 15:58 Аутор: Министарство економског развоја
Европска банка за обнову и развоја (ЕБРД), уз финансијску подршку Еворпске уније а у сарадњи са Министарством економског развоја, објавила је два позива за пријаву за набавке консултантских услуга у оквиру припремне фазе пројекта „Унапређење предузетништва кроз напредну савјетодавну подршку и информационе сервисе“.

Набавка #1:
ЕБРД планира да ангажује консултантску фирму за реализацију трогодишњег пројекта изградње капацитета Министарства економског развоја усмјереног на развој малих и средњих предузећа у Црној Гори.
Укупан буџет ове набавке износи 426.154 еура.

Заинтересовани кандидати могу се регистровати овдје и пронаћи више детаља у оквиру набавке - „Монтенегро: Естаблисхмент оф САП фор СМЕс - Институтионал Цапацитy Буилдинг - Ассигнмент 1“.

Набавка #2:
ЕБРД планира да ангажује консултантску фирму за развој интегрисане ИТ платформе која ће представљати јединствену приступну тачку за бизнис информације за мала и средња предузећа у оквиру Министарства економског развоја. Укупан буџет ове набавке износи 150.000 еура.

Заинтересовани кандидати могу се регистровати овдје и пронаћи више детаља у оквиру набавке - „Монтенегро: Девелопмент оф СМЕ САП Web Портал - Ассигнмент 2“.

Оба позива су отворена до 26. фебруара 2021. до 18х.

Подсјећамо, пројекат „Унапређење предузетништва кроз напредну савјетодавну подршку и информационе сервисе“ финансира се у оквиру Инструмента за претприступну подршку ИПА за 2016. годину, а који ће спроводити Министарство економског развоја у сарадњи са Европском банком за обнову и развој (ЕБРД).

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?