Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Savez za Evropu - Premijer Marković razgovarao sa poslanikom Aleksandrom Damjanovićem: potrebno je obezbijediti najviši stepen saglasnosti o strateškim temama razvoja i EU integracije

Objavljeno: 29.05.2020. 21:20 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković razgovarao je u okviru inicijative Savez za Evropu poslanikom Aleksandrom Damjanovićem o ključnim društvenim pitanjima Crne Gore u susret parlamentarnim izborima.

Premijer je na sastanku iskazao čvrsto opredjeljenje da u okviru Inicijative pokuša da obezbijedi najviši stepen saglasnosti u vezi sa strateškim temama razvoja i daljeg procesa evropske integracije Crne Gore.

„Vjerujem da sve proevropske snage mogu pronaći rezervne atome snage za dinamiziranje našeg evropskog puta“ – kazao je predsjednik Vlade.

U okviru Saveza za Evropu – kazao je premijer – vođen je od 19. februara otvoren i konstruktivan dijalog koji će u najkraćem periodu biti predočen u radni dokument.

Sastanku su prisustvovali sa strane Vlade potpredsjednik i ministar pravde Zoran Pažin i glavni pregovarač sa EU Aleksandar Drljević, a uz poslanika Aleksandra Damjanovića i Ana Nikolić.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?