Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Šavnik: Realizacijom kapitalnih projekata do ubrzanog razvoja

Objavljeno: 21.07.2020. 23:30 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković uputio je, povodom 22. jula - Dana opštine Šavnik, čestitku predsjedniku Opštine Vlatku Vukoviću, predsjedniku Skupštine opštine Jugoslavu Jakiću, odbornicima Skupštine opštine i građanima Šavnika.

„Uvažavajući razvojne potencijale Šavnika, Vlada Crne Gore je predano radila na stvaranju uslova za njihovu valorizaciju. Sa realizacijom kapitalnih projekata na teritoriji opštine Šavnik, izgradnjom hidroelektrane Komarnica i vjetroelektrane Gvozd, vjerujem da ćemo zajednički svjedočiti ubrzanom razvoju ovoga kraja, ali i cijele Crne Gore“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Novom zapošljavanju, te kvalitetnijem životu građana Šavnika i cijelog durmitorskog kraja, doprinijeće i dalji razvoj turizma i poljoprivrede, kao strateških grana razvoja Sjevera.

„Udruženim snagama, uz punu podršku Vlade, Šavnik ćemo učiniti privlačnim za život, pokretanje biznisa i otvaranje novih radnih mjesta“, zaključuje se u čestitki predsjednika Markovića.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?