Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao Dan opštine Plužine

Objavljeno: 03.08.2020. 19:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Plužine gradjanima Plužina, predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, i odbornicima u lokalnom parlamentu.

„Snažna posvećenost Vlade unapređenju razvoja Sjevera doprinijeće boljem i kvalitetnijem životu i manjim migracijama stanovništva u svakom dijelu naše zemlje. Unapređujući infrastrukturu, nastavljamo da stvaramo uslove da vrijedni žitelji Plužina i cijelog durmitorskog kraja, ostaju na svojim imanjima, rade i proizvode, čime ćemo zajedno doprinijeti podizanju životnog standarda“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Prirodni resursi vašeg kraja mogu biti dodatno valorizovani i iskorišćeni u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede, energetike. 

„Vlada ostaje otvorena za dalju saradnju i podršku svim razvojim inicijativama“, navodi se u čestitki premijera Markovića i dodaje da želi da nastavimo zajednički da gradimo bolju i snažniju, evropsku Crnu Goru.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?