Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković poručio dijaspori povodom neprimjerenih poruka opozicije: Crna Gora je vaša država, uvijek ste dobrodošli kući

Objavljeno: 16.08.2020. 14:55 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je našoj dijaspori i našim građanima u inostranstvu da je, uprkos neprimjerenim i nedobronamjernim porukama koje im upućuje opozicija, Crna Gora je njihova država u koju mogu doći kad god požele.

„Ovih dana imali smo prilike da vidimo neprimjerene i nedobronamjerne poruke upućene od strane opozicije našoj dijaspori i našim građanima. Želim da podsjetim da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u našu zemlju svim našim državljanima, i to o trošku Vlade. Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati!“ – saopštio je predsjednik Vlade Duško Marković.

Premijer je pozvao našu dijasporu i građane u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede.

„Poštovana dijasporo, Crna Gora je vaša država danas i za sva vremena. Vama je u njoj mjesto i u nju možete doći kad god poželite, i u svako doba! Dobrodošli kući! Da je vječna Crna Gora!“ – poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?