Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Kolašin: Kapitalna ulaganja stavljaju Kolašin na mapu najatraktivnijih destinacija

Objavljeno: 27.08.2020. 20:30 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Kolašin Milosavu Bulatoviću, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Kolašina Dan opštine.

„Strateškim pristupom uz zajedničku viziju Vlade i aktuelne lokalne uprave, Kolašin je krenuo putem ubrzanog razvoja. To je i naš dug prema ovom kraju, njegovim vrijednim ljudima i slobodarskoj i antifašističkoj ulozi Kolašina. Kapitalna ulaganja u valorizaciju prirodnih potencijala Bjelasice i Biogradske gore, zajedno sa najvećim infrastrukturnim projektom – izgradnjom autoputa, stavljaju Kolašin na mapu najatraktivnijih investicionih i turističkih destinacija“, navodi se u čestitki predsjednika Markovića.

Uvjeren je da će Kolašin ubrzo postati centar stvaranja nove vrijednosti ne samo za ovaj grad već i za cijelu Crnu Goru.

„Vlada ostaje posvećena daljem ubrzanom razvoju Sjevera kako bi njegovi potencijali bili iskorišćeni na dobro građana i cijele Crne Gore“, piše u čestitki predsjednika Vlade.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?