Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Lokalne samouprave, Uprava policije i Uprava za inspekcijske poslove dogovorile koordinirane kontrole poštovanja epidemioloških mjera
Datum objave 19.09.2020 13:49 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Nadležni organi u lokalnim samoupravama će zajedno sa Upravom policije i Upravom za inspekcijske poslove u kontinuitetu sprovoditi koordinirane inspekcijske kontrole striktnog poštovanja epidemioloških mjera – zaključeno je danas na sastanku Operativnog štaba NKT-a za inspekcijske poslove.

„Ono na čemu ćemo posebno insistirati kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivo jeste dosljedno poštovanje svih mjera“ – rekao je nakon sastanka sekretar Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Prijestonice Cetinja Dejan Lučić. Dodao je da se to posebno odnosni na nošenje zaštitnih maski i na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Šefica Operativnog štaba za koordinaciju realizacije mjera za sprečavanje širenja korona virusa Prof. dr Vesna Miranović upoznala je nadležne lokalne organe sa epidemiološkom situacijom i sa zaključicima Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti koje zahtijeva efikasniji rad organa nadležnih za kontrolu sprovođenja mjera kako bi lokalna transmisija bila smanjena na najmanji nivo prije početka školske godine.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

FOTO I VIDEO
:https://flic.kr/s/aHsmQR5ajX