Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Očuvanjem životne sredine i održivom valorizacijom prirodnih potencijala dalje razvijati Pljevlja

Objavljeno: 19.11.2020. 15:41 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime dan opštine Pljevlja predsjedniku Igoru Goluboviću, predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću, odbornicima u Skupštini i svim građanima.

"Njegujući i čuvajući multikonfesionalni sklad i kulturnu raznolikost naše države, Pljevlja daju primjer utemeljenoj viziji trajanja Crne Gore zasnovane na suživotu i dobrosusjedstvu", navodi se u čestitki predsjednika Markovića.

Svjedočeći intenzivnim ulaganjima u brojne infrastrukturne projekte, ovaj grad je duboko zakoračio u suštinsko unapređenje uslova za život i rad svih svojih žitelja, a na dobrobit očuvanja kvaliteta životne sredine u cijelom Plievaljskom kraju.

"Ostvareni rezultati ulaganja držve i saradnje Vlade i Opštine, služe za primjer i trebaju biti podsticaj za još brži razvoj Pljevalja u skoroj budućnosti", navodi se u čestitki predsjednika Vlade. 

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?