Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Tivat: Današnji Tivat primjer uspješnih dugoročnih vizija državne i lokalne vlasti

Objavljeno: 20.11.2020. 18:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime dan opštine Tivat predsjedniku opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine Andriji Petkoviću, odbornicima u Skupštini i svim građanima.

"Danas Tivat zauzima visoko mjesto na evropskoj i svjetskoj mapi elitnog turizma. Ovaj grad je primjer kako se uz dugoročnu viziju i strateško partnerstvo Vlade, lokalne samouprave i investitora može ostvariti ekonomski preporod na benefit njegovih građana, ali i cijele države", piše u čestitki predsjednika Markovića. 

Dodaje se da Tivat već sada ima respektabilnu razvojnu osnovu koju će dodatno unaprijediti planirana valorizacija aerodroma te ulaganja u kapitalnu saobraćajnu infrastrukturu, što će nesumnjivo privući kapital, nove investicije i nova poslovna znanja neophodna svakoj zajednici.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?