Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Krivokapić čestitao Dan Opštine Bijelo Polje

Objavljeno: 02.01.2021. 10:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i svoje ime, 3. januar Dan Opštine Bijelo Polje, predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjednici Skupštine opštine Nemši Omerhodžić, odbornicima Skupštine opštine i svim građankama i građanima Bijelog Polja.

„Uvjeren sam da će lokalna samouprava i građani Bijelog Polja, uz punu podršku Vlade Crne Gore, vaš grad učiniti mjestom za siguran život sa dobrom perspektivom i obezbijediti napredak i životni standard ravan evropskom.

Cilj nam je da Crna Gora bude zajednica ostvarenih i zadovoljnih pojedinaca, koji će se spremno suočavati sa izazovima i nalaziti za njih rješenja, bez obzira na to da li su oni iz privatne ili javne sfere.

Siguran sam da ćemo zajedničkim zalaganjima uspjeti da ostvarimo zacrtane ciljeve, kako za novi period razvoja Bijelog Polja, tako i cijele Crne Gore“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade prof. dr Zdravka Krivokapića.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?