Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Svečanost povodom uručivanja sertifikata korisnicima projekata Drugog poziva u okviru Programa Crna Gora - Kosovo

Objavljeno: 25.01.2021. 17:15 Autor: KEI
Kancelarija za evropske integracije, u saradnji sa Ministarstvom lokalne uprave Republike Kosovo i Direktoratom za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja Crne Gore, u utorak, 26. januara, svečano će obilježiti početak sprovođenja projekata koji su ugovoreni u okviru Drugog poziva IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora-Kosovo 2014-2020.

U uvodnom dijelu događaja prisutnima će se obratiti glavna pregovaračica i nacionalna IPA koordinatorka Zorka Kordić, generalni sekretar i šef Operativne strukture u Ministarstvu lokalne uprave Republike Kosovo Trim Beriša, generalna direktorica Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) Marija Vukčević i šef Sektora saradnje u Delegaciji EU u Crnoj Gori Herman Špic.

Nakon uvodnih izlaganja i svečanog uručivanja sertifikata, biće predstavljeni projekti koji su odobreni za finansiranje kroz Drugi poziv.

Događaj će biti organizovan u hotelu Podgorica, s početkom u 9.30 sati.

Pozivamo medije da isprate događaj.

KANCELARIJA ZA EVROPSKE INTEGRACIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?