Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović sa predstavnicima SPUCG: Vlada će pomoći penzionerima

Abazović sa predstavnicima SPUCG: Vlada će pomoći penzionerima
Datum objave 29.01.2021 16:48 | Autor Kabinet potpredsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu predstavnike Saveza udruženja penzinera Crne Gore, predsjednika Branka Vešovića, potpredsjednike Iliju Stanišića i Ivana Krsmanovića.

Potpredsjednik Abazović je iskazao zadovoljstvo što je u prilici da sa predstavnicima penzionera porazgovara o materijalnom statusu, naročito onih najugroženijih kategorija te populacije. U tom smislu, potpredsjednik je iskoristio priliku da predstavnike SUPCG upozna sa četvrtim paketom mjera koji je usvojen na jučerašnjoj sjednici, a koji je predstavio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović. Potpredsjednik je predstavnicima SPUCG kazao da je četvrtim paketom mjera pomoći Vlada, između ostalog, obezbijedila kratkoročnu pomoć za 50000 penzionera.

Potpredsjednik Abazović je kazao da Vlada time želi poslati jasnu poruku da misli na penzionere i socijalno ugrožene kategorije u Crnoj Gori, te da će nastaviti da se odgovorno ophodi prema njima.

Predstavnici SPUCG su se potpredsjedniku Abazoviću zahvalili na prijemu i prilici da saopšte potpredsjedniku o problemima sa kojima se susrijeće njihova organizacija.

Potpredsjednik Abazović i predstavnici Saveza udruženja penzionera Crne Gore razgovarali o mogućnostima razvoja saradnje sa Vladom i aktivnostima koje bi olakšale rad i funkcionisanje udruženja penzionera.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE