Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Abazović sa predstavnicima SPUCG: Vlada će pomoći penzionerima

Objavljeno: 29.01.2021. 16:45 Autor: Kabinet potpredsjednika Vlade Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu predstavnike Saveza udruženja penzinera Crne Gore, predsjednika Branka Vešovića, potpredsjednike Iliju Stanišića i Ivana Krsmanovića.

Potpredsjednik Abazović je iskazao zadovoljstvo što je u prilici da sa predstavnicima penzionera porazgovara o materijalnom statusu, naročito onih najugroženijih kategorija te populacije. U tom smislu, potpredsjednik je iskoristio priliku da predstavnike SUPCG upozna sa četvrtim paketom mjera koji je usvojen na jučerašnjoj sjednici, a koji je predstavio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović. Potpredsjednik je predstavnicima SPUCG kazao da je četvrtim paketom mjera pomoći Vlada, između ostalog, obezbijedila kratkoročnu pomoć za 50000 penzionera.

Potpredsjednik Abazović je kazao da Vlada time želi poslati jasnu poruku da misli na penzionere i socijalno ugrožene kategorije u Crnoj Gori, te da će nastaviti da se odgovorno ophodi prema njima.

Predstavnici SPUCG su se potpredsjedniku Abazoviću zahvalili na prijemu i prilici da saopšte potpredsjedniku o problemima sa kojima se susrijeće njihova organizacija.

Potpredsjednik Abazović i predstavnici Saveza udruženja penzionera Crne Gore razgovarali o mogućnostima razvoja saradnje sa Vladom i aktivnostima koje bi olakšale rad i funkcionisanje udruženja penzionera.

Dritan Abazović - Udruženje penzionera (29.01.2021.)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?