Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Abazović čestitao Dan državnosti Vučiću i Brnabić

Abazović čestitao Dan državnosti Vučiću i Brnabić
Datum objave 15.02.2021 15:58 | Autor Kabinet potpredsjednika Vlade

Ispis Štampaj stranicu


Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović, povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, uputio je čestitku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, predsjednici Vlade Ani Brnabić, predsjedniku Narodne Skupštine Ivici Dačiću, kao i ambasadi Republike Srbije u Podgorici.

„Koristim priliku da iskažem najiskrenije čestitke povodom Dana državnosti Republike Srbije", kazao je potpredsjednik Abazović.

Abazović je kazao da Srbija ovogodišnji praznik obilježava u teškim uslovima izazvanim pandemijom sa kojom se uspješno i dostojanstveno bori. Abazović je naveo da je pandemija nametnula novu stvarnost i podsjetila na suštinske vrijednosti.

„S tim u vezi, želim Vam, prije svega, uspješno okončanje borbe sa pošastima korona virusa, koja je zahvatila cijeli svijet, te napredak i uspješnost u svim budućim poduhvatima vaše zemlje", naveo je u čestitki Abazović.

Abazović je naveo da, cijeneći prijateljski odnos Crne Gore i Srbije, vjeruje da će obostranim nastojanjem učvrstiti buduću saradnju.

„Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava", zaključio je u čestitki potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović.

KABINET POTPREDSJEDNIKA VLADE