Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Vladu

 

Prijava zloupotrebe službenih vozila

 

Saopštenje o odlukama Vlade donijetim bez održavanja sjednice 01. i 02. marta 2021. godine

Datum objave 08.03.2021 13:28 | Autor SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 04.03.2021. godine usvojila zapisnike o odlukama donijetim, na osnovu člana 10 Uredbe o Vladi Crne Gore, bez održavanja sjednice 01. i 02. marta 2021. godine.

Vlada je 01. marta 2021. godine utvrdila Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije.

U okviru kadrovkih pitanja, Vlada je donijela rješenja o prestanku mandata pomoćnicima direktora Uprave policije Enisu Bakoviću, Zoranu Tomčiću, Zoranu Lazoviću, Dejanu Đuroviću, Draganu Blagojeviću, Dragu Spičanoviću, zbog ukidanja njihovih radnih mjesta donošenjem novog akta o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Uprave policije, kao i v. d. pomoćnika direktora Uprave policije Vesku Damjanoviću, na lični zahtjev.

Za v. d. pomoćnika direktora Uprave policije određeni su Saša Mašković, Dejan Knežević, Miloš Rakonjac i Dragan Klikovac, do postavljenja pomoćnika direktora u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

Vlada je donijela i Rješenje o imenovanju Miodraga Lakovića za savjetnika potpredsjednika Vlade Crne Gore za nacionalnu bezbjednost.

02. marta 2021. godine Vlada je usvojila Informaciju o potrebi koordinirane i pojačane kontrole sprovođenja mjera za suzbijanje pandemije COVID 19.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE